被誉为法国最索WAG 水汪汪眼晴迷死人 - 发财波网 365bet哪个是真的_365bet怎么买串关_365bet注册官网
facainet.com logo
::首页?>?花花体坛?>?轻松一下

被誉为法国最索WAG 水汪汪眼晴迷死人

时间::2018-07-13 18:01:48??来源:东方波经??

?bkn-20180713111533734-0713_00882_001_01p.jpgMZ3发财波网

法国打入今届世界盃决赛,全队球员身价可以说是众队之中最高,他们实而不华的表现勇闯到冠军战,已经赢尽了掌声。
效力马赛嘅中场大将泰奥云,今次世界盃出场机会唔多,仅於阿根廷一战後备上阵3分钟,呢位25岁嘅球星希望可以喺决赛争取出场机会,而佢背後嘅女人Charlotte Pirroni当然会力撑爱郎,为佢打气。
与泰奥云同龄嘅Charlotte曾是法国「蓝色海岸小姐」,可谓法国队最抢镜嘅WAG之一,拥有一对水汪汪嘅眼晴,笑起上嚟亦非常迷人。呢位美人唔单止靓,而且好有个人品味,特别系配戴首饰,更特别锺情大耳环,喺佢好多个人照之中,都不难发现,而且更令Charlotte多添魅力。
Charlotte唔单止迷人,原来佢同足球都好有渊源,佢本身是犘纳哥名宿路易斯皮洛尼( Louis Pirroni)的孙女,一位曾在上世纪初球坛叱吒风云的人物,球员时代不但是球队主将,更三次执教球队,所以Charlotte自小已经好热爱足球,而且对摩纳哥球会很有好感,曾经为球会做开球礼嘉宾,而球会更送上一件印有「Charlotte」嘅波衫畀佢,开心到爆。
早两日佢上载咗自己着住法国20号球衣同埋两只爱犬睇世盃嘅相去个人社交网,即刻被粉丝Like爆。MZ3发财波网

    特别推荐
    被誉为法国最索WAG 水汪汪眼晴迷死人
    被誉为法国最索WAG 
    中国球迷睇佢多过睇波!央视甜死人主播
    中国球迷睇佢多过睇波
    太伤心!英格兰索女剥剩Bra同T-back跳河
    太伤心!英格兰索女剥剩
    哈神输波赖压力太大:细节决定成败
    哈神输波赖压力太大:细
      相关新闻
      栏目更新
        栏目热门
        1. 欧国波Something App攻陷Android
        2. 美斯睇齐C朗做“老窦”
        3. 真实的足球----2012欧洲杯(1)
        4. 真实的足球----2012欧洲杯(4)
        5. 赛季回顾:乌克兰
        6. 真实的足球----2012欧洲杯(6)
        7. 2012欧锦赛决赛圈赛程确定
        8. 曼联新波衫似足台布
        ??
        | 免责声明 |友情链接 | 关于我们 | 广告服务 | 联络我们 |
        发财波网? ? 2002-2018??